top of page

LEUK MET KINDEREN

ACTIV

Slecht weer? Hoera! Tijd voor 800 m² speelplezier in de tofste binnenspeeltuin ooit. Kinderen van 1 tot 12 jaar hebben de tijd van hun leven op de immense springkastelen, klim- en klautertoestellen, in de speelhoek en het ballenbad. Meer zin in een potje bowlen? Of een stoere laser shooting game? Het kan hier allemaal.

KINDERSPEELTUIN KINDERRIJCK

Volledig in de sfeer van ridders en jonkvrouwen, kastelen, draken, ... waar kinderen centraal staan en zich kunnen uitleven en ontspannen. 5000m² speelplezier waar kinderen van 0 tot 14 jaar naar hartenlust kunnen ravotten, ook ideaal voor schoolreizen, verjaardagen, verenigingen, ...

BOERDERIJ DAALHOEVE MAASTRICHT

Boerderij Daalhoeve is een gratis toegankelijke kinder- én zorgboerderij in het hart van Daalhof in Maastricht-West. Op de boerderij werken vrijwilligers en deelnemers van diverse maatschappelijke instellingen in de opvang en zorg.

KINDERBOERDERIJ LANAKEN

Combineer de Waterburcht of een wandeling in het Nationaal Park Hoge Kempen met een bezoek aan de kinderboerderij op domein Pietersheim. Kuier gezellig tussen de vele boerderijdieren, haal je hart op in de speeltuin of strijk neer op het terras van Hoeve Pietersheim. De kinderboerderij is een belevenis voor iedereen, én de toegang is gratis.

PLOPSA COO

Vanuit Time-Out iets verder weg ( 75 km . )Volledig in het groen aan de watervallen van Coo.

PLOPSA INDOOR

Ideaal voor kinderen, indoor! Dus ideaal bij slecht weer. Hier kan je wel een leuke dag van maken!

PRISON ISLAND

In het cellencomplex van Prison Island Maastricht stellen 32 cellen je fysieke, technische en tactische skills op de proef. Elke cel heeft een eigen opdracht en moeilijkheidsgraad. Kom je er niet uit? Geen probleem! Je kunt de cellen zo vaak spelen als je wilt of je gaat door naar een andere cel.

MUSEUM VAN ILLUSIES

Stap in de fascinerende wereld van illusies die het vertrouwen in je zintuigen zullen misleiden, maar je tegelijkertijd ook zullen verbazen; een wereld die je volledig in verwarring brengt, maar waarvan je ook veel zult leren …

GLOWGOLF MAASTRICHT

Anders golven dan normaal!

BOWLING MAASTRICHT

Olround Maastricht heeft 14 professionele bowlingbanen met automatische scoreverwerking. Op alle banen kunnen de hekjes per persoon omhoog en omlaag zodat kinderen altijd hoge scores kunnen gooien.

FUN VALLEY

Voor groot en klein, binnen of buiten, in groep of alleen, diverse activiteiten op een mooie locatie.

GEITENBOERDERIJ MILLEN

Achter de muren van de 50 jaar oude bedrijfsgebouwen tref je een kudde van 500 melkgeiten. De bedrijfsleider neemt je graag mee op tocht doorheen het bedrijf. Gaandeweg ontdek je het “leven zoals het is” op de geitenboerderij. Je maakt kennis met de dieren die er leven

GROTTEN VAN KANNE vzw

Dit is eigen aan de streek, gewoon doen!

VISIT KANNE

Ontdek de mergelgroeve en de fascinerende omgeving van Kanne d.m.v rondleidingen en dagtrips

EXPLORE MAASTRICHT

Dit is eigen aan de streek, gewoon doen!

DE BRUG VAN VROENHOVEN

Mooie voorstelling over de oorlog en de scheepvaart op een unieke locatie.
Tip: geniet van een kop koffie op het terras aan het aangrenzend café met adembenemend uitzicht.

FORT VAN EBEN EMAEL

Zeker waard voor een bezoekje, het verhaal, de gangen, … .
Tip: Ga iets eten of drinken in de Moulin Loverix aan de Jeker.

GALLOROMEINS MUSEUM

Ontdek het boeiende verhaal van de mens in onze regio, van in de prehistorie tot het einde van de Romeinse tijd. Neanderthalers, de eerste boeren, Kelten, Gallo-Romeinen en Germanen: ze lieten allemaal hun sporen na.

TERHILlS CABLEPARK

Aquapark met springkussens. Wakeboarden, waterskiën, miniramp, trampoline of gewoon chillen. Hier moet je zijn als je van water houdt.

BILZEN MYSTERIES

Misdaadspel in openlucht, uitzonderlijk mooie locatie.

BOKRIJK

Mooie speeltuin, openluchtmuseum en altijd mooi om op dit domein te wandelen. Hier kan je een hele dag vertoeven en heel interactief voor kinderen.

BLOTE VOETENPAD

Mooi weer is een must! Leuk met kinderen!

SNOOKERPALACE

Fijn met de mannen snookeren terwijl de vrouwen gaan winkelen. Snookeren, Poolen en darten in een leuke sfeer

SNOWWORLD LANDGRAAF

Welkom in het grootste skidorp van Europa met de langste indoorpiste van de Benelux.

C-MINE GENK

Toplocatie! Op deze locatie is er van alles te doen : Cinema, voorstellingen, labyrint, mijn expeditie,.

STEENKOOLMIJN BLEGNY

De voormalige steenkoolmijn van Blegny vertelt je haar geschiedenis dankzij een rondleiding op een diepte van 30 en 60 meter! Deze site ligt ten oosten van Luik en is erkend door Unesco.

MOSAQUA GULPEN

Wat leuk dat je binnen duikt bij zwembad Mosaqua! Je batterij staat op het punt om volledig opgeladen te worden. Onze subtropische beleving verdient zeker een plek op jouw activiteiten-to-do- lijst. Plonzen in een van de binnen- of buitenzwembaden.

DE KIMPEL BILZEN

En er is voor elk wat wils en op iedere dag.
Op de openingsurenpagina vind je onder activiteiten wat er momenteel kan en op welk moment.

FREEPLAY

Free Play een speelhal met de grootste collectie flipperkasten en retro videogames van België, allemaal ingesteld op vrij spel. Je betaalt dus enkel entree, en daarna is het onbeperkt speelplezier!

LUMIERE MAASTRICHT

Filmtheater, apart aanbod, mooie locatie.
Tip: achteraf zeker iets blijven drinken!

PATHE MAASTRICHT

Film net iets anders beleven! 3D / 4XD

bottom of page