top of page

LEUK MET GROEPEN

HUUR ONZE LOOPFIETSEN

Laat je verrassen door deze unieke belevenis en ontdek hoe lopen op onze loopfiets een feest wordt voor al je zintuigen! Te huur bij Time-Out!

GROTTEN VAN KANNE VZW

Bezoek de grotten van Kanne, vaste rondleiding op zaterdag en zondag om 13u30. Groepen vanaf 10p te combineren met een proevertjes tocht.

VISIT KANNE

Ontdek de mergelgroeve en de fascinerende omgeving van Kanne d.m.v rondleidingen en dagtrips.

DE BRUG VAN VROENHOVEN

Mooie voorstelling over de oorlog en de scheepvaart op een unieke locatie. Tip: geniet van een kop koffie op het terras aan het aangrenzende brasserie met adembenemend uitzicht.

FORT EBEN EMAEL

Zeker waard voor een bezoekje, het verhaal, de gangen, … .Tip: Ga iets eten of drinken in de Moulin Loverix aan de Jeker en vraag zeker naar de kortingsbon.

WIJNKASTEEL GENOELSELDEREN

Dit mag je zeker niet overslaan, neem een kaartje mee uit onze kast voor een extra glaasje tijdens een rondleiding met proeverij.
Tip: Rondleiding met proeverij en heerlijk zomerterras.

WARE WIJN

Proefwinkel van wijnen. Bezielster Vera is gepassioneerd door lekkere wijnen en smaakvol eten. Als gediplomeerd chef-kok weet ze hoe gerecht en glas te combineren

WIJNDOMEIN VLIJTINGEN

Lokaal wijndomein op slechts enkele km van Time-Out.
Je kan er terecht voor een rondleiding, je kan er proeven en natuurlijk ook zeer lekkere wijnen kopen. Inde zomermaanden is er een pop-up zomerbar tussen de wijnranken.

GEITENBOERDERIJ MEMBRUGGEN

Achter de muren van de 50 jaar oude bedrijfsgebouwen tref je een kudde van 500 melkgeiten. De bedrijfsleider neemt je graag mee op tocht doorheen het bedrijf. Gaandeweg ontdek je het “leven zoals het is” op de geitenboerderij. Je maakt kennis met de dieren die er leven

BASILIEK TOREN

De beklimming langs de zolders van de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek en de binnenruimtes van de toren met de beiaard is ronduit uniek. Vanaf de top heb je een spectaculair uitzicht over het Haspengouwse landschap

TESEUM

Museumsite aan de Onze Lieve Vrouwebasiliek te Tongeren. Een archeologische schatkamer, 3 meter onder de grond zie je het verhaal van de stad.

GALLO ROMEINS MUSEUM

Ontdek het boeiende verhaal van de mens in onze regio, van in de prehistorie tot het einde van de Romeinse tijd. Neanderthalers, de eerste boeren, Kelten, Gallo-Romeinen en Germanen: ze lieten allemaal hun sporen na.

ACTIV TONGEREN

Slecht weer? Hoera! Tijd voor 800 m² speelplezier in de tofste binnenspeeltuin ooit. Kinderen van 1 tot 12 jaar hebben de tijd van hun leven op de immense springkastelen, klim- en klautertoestellen, in de speelhoek en het ballenbad. Meer zin in een potje bowlen? Of een stoere laser shooting game? Het kan hier allemaal.

EXPLORE MAASTRICHT

Ontdek Maastricht met een Official Maastricht Guide. Ontdek wat er achter de muren schuilgaat. Wat er onder de grond verborgen ligt. Onze gidsen wijzen je de weg door de stad en brengen je op plekken waar je anders niet zou komen.

BLANCHE DAEL KOFFIETOUR

De Blanche Dael Branderij is dé ontmoetingsplek voor koffie- en theeliefhebbers.
De branderij is gelegen in het Sphinxkwartier en is iedere dag geopend van 10 tot 17 uur.
Koffie- en theetour met gids.

PRISON ISLAND MAASTRICHT

In het cellencomplex van Prison Island Maastricht stellen 32 cellen je fysieke, technische en tactische skills op de proef. Elke cel heeft een eigen opdracht en moeilijkheidsgraad. Kom je er niet uit? Geen probleem! Je kunt de cellen zo vaak spelen als je wilt of je gaat door naar een andere cel.

BOWLING MAASTRICHT

Olround Maastricht heeft 14 professionele bowlingbanen met automatische scoreverwerking. Op alle banen kunnen de hekjes per persoon omhoog en omlaag zodat kinderen altijd hoge scores kunnen gooien.

MUSEUM VAN ILLUSIES

Stap in de fascinerende wereld van illusies die het vertrouwen in je zintuigen zullen misleiden, maar je tegelijkertijd ook zullen verbazen; een wereld die je volledig in verwarring brengt, maar waarvan je ook veel zult leren …

GLOWGOLF MAASTRICHT

Anders golfen dan normaal!

FUN VALLEY

Voor groot en klein, binnen of buiten, in groep of alleen, diverse activiteiten op een mooie locatie.

ELEKTRISCH STEPPEN

Steps worden in Time-out afgeleverd en terug opgehaald.

BILZEN MYSTERIES

Misdaadspel in openlucht, uitzonderlijke mooie locatie in het kasteel van Alden Biesen.

TERHILLS CABELPARK

Aquapark met luchtkussen. Wakeboarden, waterskiën, miniramp, trampoline of gewoon chillen. Hier moet je zijn als je van water houdt.

BOKRIJK

Mooie speeltuin, openluchtmuseum en altijd mooi om op dit domein te wandelen. Hier kan je een hele dag vertoeven en heel interactief voor kinderen.

BLOTE VOETENPAD

Mooi weer is een must! Leuk met kinderen!

C-MINE GENK

Toplocatie! Op deze site vindt iedere bezoeker zijn dada: Cinema, voorstellingen, labyrint, mijn expeditie, ...

JAPANSE TUIN HASSELT

De Japanse Tuin in Hasselt is de grootste van zijn soort in Europa, de plek om de Japanse cultuur ten volle te beleven.

STEENKOOLMIJN BLEGNY

De voormalige steenkoolmijn van Blegny vertelt je haar geschiedenis dankzij een rondleiding op een diepte van 30 en 60 meter! Deze site ligt ten oosten van Luik en is erkend door Unesco.

FREE PLAY

Free Play een speelhal met de grootste collectie flipperkasten en retro videogames van België, allemaal ingesteld op vrij spel. Je betaalt dus enkel entree, en daarna is het onbeperkt speelplezier!

bottom of page